Högtider

Påskcheesecake

Den här helgen har jag fått så mycket gjort. Jag har hunnit med att fixa till kaklet i köket där det fattades färg efter nedmontering av list. Kläderna är instoppade och upphängda i våra nya garderober i sovrummet. Flyttkartonger är nerburna till förrådet och klädkammaren är nu organiserad. Innan dagen är slut ska jag handla lite smått, dammsuga och laga lunchlåda till de kommande dagarna. Tycker att det är så skönt att köra fullt ös på helgerna och få saker och ting gjorda som annars bara stör.

Jag har hunnit fota lite nya goda recept och här kommer ett inom Påsk-tema. En riktigt god påskcheesecake med en ton av citron och ett spegelblankt täcke av lemon curd. Lovely!

Receptet finner ni nedan. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *