Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Cookie Brownie Bites

En jobbdag kvar innan påskledighet. Det ska bli riktigt skönt med långledigt nu. Jag känner att de senaste veckorna och månaderna har tagit på krafterna med nytt jobb, nya intryck, nya rutiner, renovering, flytt och mycket mer. Det känns skönt att nästan ALLT är klart i lägenheten nu. Det är bara lite små justeringar som kvarstår innan vi känner oss helt nöjda.

I kväll får ni ta del av ett nytt spännande recept på proteinrika chokladkaksbitar med ett täcke av cookie dough. Proteinet kommer främst från bönorna och äggen som finns i chokladkakan. Det blir så himla gott att baka med svarta bönor, även om det låter lite mysko är det värt ett försök att testa. Hoppas att det ska smaka!

Receptet finner ni nedan. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *