Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Pannacottapaj med vit choklad

Ny månad och en mängd nya recept väntar på att få bli publicerade. Jag har inte haft samma energi, när det kommer till att vara aktiv på SoMe, som jag brukar ha. Det har varit mindre uppdatering, frånvaro men det har varit välbehövligt för mig. Just nu lägger jag all mitt fokus på jobbet, som jag trivs så bra på, och bloggen/Instagram har hamnat i andra hand. Vi har precis blivit klara med ALLT i lägenheten och ÄNTLIGEN kan vi börja bo in oss på riktigt utan att ha en massa fix att göra. Det känns mer än bra. Nu ska jag njuta av kvällen, packa inför morgondagens studiebesök i Borås och efter det åker jag hem en sväng till Ljungby. Önskar er en fortsatt fin kväll!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Pannacottapaj med vit choklad”