Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Chokladpopcorn

Det enklaste godiset du själv kan göra på nolltid är chokladdoppade popcorn med flingsalt. Receptet är enkelt och du behöver endast fyra ingredienser som en påse popcorn, choklad (vallfri sort), kokosolja och flingsalt. Poppa popcornen enligt anvisningen på förpackningen. Låt de svalna på en plåt täckt i bakplåtspapper. Smält chokladen tillsammans med 1 tsk kokosolja. Doppa popcornen i chokladen tills de har fått önskad tjocklek. Strö på flingsalt och låt de stelna. Om de är för kladdiga funkar det att ha de i kyl en stund. Tänk då på att de kan förlora sin krispighet och även “svettas” lite av kondens. De är GODA oavsett!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Chokladpopcorn”