Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Sommarpaj

Midsommarveckan börjar nu. Från och med i dag kommer jag att publicera flera recept som passar utmärkt att servera på Midsommarafton. Det kommer röra sig om allt från No Bake till desserter som görs på 5 minuter. Snabba och smidiga desserter som smakar helt ljuvligt.

I dag får ni ta del av den här sommarpajen med ett pajskal av Digestive, en fyllning av vit chokadpannacotta samt ett täcke med jordgubbsgelé gjord på jordgubbssaft. Frågan är, får man kalla det gelé? Oavsett så gör jag det, har inget bättre namn jag kommer på. Om inte ni har det, förstås? Oj, oj så god den här pajen är och jag älskar färgerna!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Sommarpaj”