Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Midsommartoppar

​Jag har precis kommit hem från jobbet och inväntar att Teodor ska komma hem så att vi kan åka och handla inför Midsommar. Vi kommer att fira den här i Skövde och inte göra något speciellt, mer än att äta gott och förhoppningsvis njuta av det fina vädret. Magkänslan säger sol blandat med regn, det vill säga det “klassiska” svenska Midsommarvädret. Oavsett väder ska det bli riktigt trevligt med Midsommar!

I kväll har jag ett riktigt gott recept till er, nämligen Midsommartoppar med en gömma av marängsmörkräm och färska svenska jordgubbar. De är doppade i Ruby choklad som är den “nya” chokladen på marknaden. Så häftigt att den är rosa/röd i sin riktiga kulör och riktigt god är den dessutom. 

Receptet finner ni nedan. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Midsommartoppar”