Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Sommarrullar

Det blev en del kanter och bitar över från veckans tårtbak och istället för att slänga bitarna mixade jag dem i en matberedare till smulor. Sedan blandade jag smulorna tillsammans med 2 msk jordgubbsmarmelad och fick till en riktigt härlig deg. Degen rullades in i plastfolie och fick ligga på kylning i några timmar. Tanken var att först forma degen till bollar och doppa i choklad, men då kom jag på den smarta ideén att göra en annan variant på Dammsugare. Degen rullades in i marsipan och kanterna doppades i Ruby choklad. Riktigt gott och en bra lösning på att ta tillvara på det som blir över vid bakning.

Recept på tårtbotten som använts i receptet hittar ni i länken: MIDSOMMARPRINSESSA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Sommarrullar”