Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Chokladbollsbitar

Inlägget är i ett samarbete med Healthy Co.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig Midsommar! Helgen passerade verkligen i ett nafs och det har även den här dagen gjort. Min sista arbetsvecka innan två veckors semester är här och det ska verkligen bli skönt med lite ledighet. Det här blir min första sommar där jag inte sommarjobbar på flera år och inte heller kommer gå tillbaka till skolan under hösten. Det känns speciellt men väldigt spännande. Semestern kommer att spenderas hemma i Ljungby och vi kommer även att åka på lite dagsutflykter till Skåne. Kommer bli så mysigt!

I går kväll svängde jag ihop lite nya recept som är framtagna i ett samarbete med Healthy Co. Jag har bakat med deras mörka choklad och tagit fram ett riktigt gott recept på chokladbollsbitar med en botten av chokladbollssmet, med ett täcke chokladganache. Hoppas att ni gillar receptet!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Chokladbollsbitar”