Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Frozen Twix

Inlägget är i ett samarbete med Healthy Co.

Två arbetsdagar kvar innan två veckors semester. Wiho! Nu är jag riktigt taggad på semester och att få åka hem till Ljungby. I morgon kommer det bli en riktigt rolig arbetsdag med fotografering på en utvald plats till kommande kampanj. Så kul att få vara en del av teamet och vara med på själva fotograferandet.

I kväll får ni ta del av ett riktigt gott recept som jag har tagit fram i ett samarbete med Healthy Co. Jag har bakat Frozen Twix, en annan variant på den klassiska godisbiten Twix, som inte kräver någon tillagning i ugn. Jag föredrar att förvara dem i frys men de funkar minst lika bra att ha i kylen. Tänk på att de håller sig i bättre skick i frysen, i uppskattningsvis 1 månad och i kyl runt en vecka. Troligtvis kommer de inte bli dåliga eller för “gamla”, för tro mig, de är riktigt goda.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Frozen Twix”