Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Banan-Chokladrutor

Semestern är över för vår del och jag är mer än redo att börja jobba igen, få tillbaka mina rutiner som jag mår väl av och jag har en helt annan energi till att baka igen. Det blev några nya recept under semestern, men inte så många som jag förväntade mig eller hade tänkt. Jag hade helt enkelt inte orken till att baka varje dag, fota och sedan redigera bilderna. Tiden gick istället åt att umgås med familjen samt tänka på mig själv, alltså att vila upp mig och lyssna på min kropp. Om ni bara visste hur mycket jag har sovit de senaste två veckorna, snacka om att min kropp behövde det. I dag vaknade jag pigg som bara den klockan 06:00 när alarmet ringde och jag var på plats på jobbet strax efter klockan 7. Under förra veckan visste jag knappt vad jag hette vid den tiden på dygnet…

Tidigare i dag publicerade jag ett inlägg på Instagram med en bild på mina magiskt goda banan-chokladrutor. Funderar fortfarande på om de borde heta bananbrownie istället, vad tycker ni?

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *