Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Gör din egen pinnglass med din favoritglass

I ett samarbete med Lohilo.

Jag kan äta glass vilken tid på årets som helst, med tid menar jag både årstid och tid på dygnet. Glass går liksom alltid ner i magen. Just därför har jag gjort de här små söta pinnglassarna doppade i mjölkchoklad. Perfekta att ha nära till hands i frysen när glassuget smyger sig på eller när du inte ”orkar” lägga upp glass i en skål. Det finns många skäl till att ha glass liggandes i frysen. Någon som håller med?

Det är superenkelt att göra sina egna hemgjorda glasspinnar. Du behöver din favoritglass, glassformar och glasspinnar. Jag har använt silikonformar från Silikomart. Låt glassen stå framme och bli aningen rinnlig. Häll över i formarna och tryck in en glasspinne. Låt de frysa och bli stabila. Doppa de sedan i din favoritchoklad och NJUT!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 tankar om “Gör din egen pinnglass med din favoritglass”