Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Fikabollar med jordgubbsgömma

Om en stund ska jag åka och lämna över fotoutrustningen jag hade under min tid som skolfotograf till en ny fotograf. Det är snart ett år sedan jag var på fotografutbildningen och hade så kul. Tiden som skolfotograf gjorde mig starkare som person, prövade mitt tålamod, gav mig mod och glädje. Tack för den här säsongen Viron Media AB.

Men inga ledsna miner här inte. Jag fick en större och bättre erfarenhet inom fotograferingen, vilket har utvecklat min fototeknik ÄNNU bättre. Att fota människor och bakverk går inte ens att jämföra, men ljussättning och skärpa är viktigt vid de båda tillfällena. I dag bjuder jag på de här mumsiga fikabollarna med en gömma av jordgubbar. De är gjorda på samma recept som de andra fikabollarna. Visst låter det mumsigt?

Receptet finner ni nedan.

 
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Fikabollar med jordgubbsgömma”