Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Salty Caramel Brownie

Äntligen helg och tid för bakning. Jag började baka redan i går kväll och de har fotats i dag och recepten är redo för publicering under de kommande dagarna. Jag har använt Solros- och Pumpafrö-smör istället för smör gjord på nötter. Föredrar du att hellre använda nötsmör funkar det att byta ut mängden solros- och pumpafrö-smör till valfritt nötsmör. Jag har även testat att baka med en annan typ av Proteinella med smak av karamell som jag hittade under vår utflykt i Köpenhamn. Jisses så god den är, jag har beställt ett gäng till eftersom den här nästan är slut. Om ni har möjlighet borde ni testa den, riktigt god. I dag bjuder jag på ett recept på Salty Caramel Brownie. Smakrika, mättande, rika på protein och äggfria.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Salty Caramel Brownie”