Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Läckra Dammsugare

Det har stått tomt här ett tag på grund av att det har varit mycket som skett i mitt privatliv. Fokus har legat på annat som har varit viktigt för mig och bloggen har inte prioriterats lika mycket. I går fick jag ett oväntat och framförallt fruktansvärt samtal av min mamma. Hon berättade att vår kanin Lumi hade dött. Vi vet inte vad som har hänt honom eller hur han dog. Det är något som gör extra ont i mig, att inte kunna veta vad som hänt honom. Varför just han, Lumi var frisk, mådde bra, åt bra och visade inga som helst tecken på sjukdom. Tyvärr är kaniner duktiga på att dölja när de mår dåligt och bygger upp en slags fasad att allt är bra och precis som vanligt. Kanske var han sjuk trots allt, men som han dolde för oss? Jag har så många frågor som cirkulerar inuti mitt huvud och jag önskar att jag hade kunnat göra något för honom. Han fattas oss och jag kommer alltid att älska honom, minnas de fina stunder vi fick ihop. Tack Lumi för att du valde just oss som din familj <3

I förra veckan testade jag att göra en nötfri variant på marsipan med pumpakärnor. Resultatet blev över förväntan och det blev en riktigt härlig naturlig grön färg från pumpakärnorna. Jag har några andra varianter på nötfri “marsipan” jag kommer att testa framöver. Målet är att baka en prinsesstårta med hemgjord marsipan. Jag kan bara föreställa mig hur fin och god den skulle bli!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Läckra Dammsugare”