Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Äppelkladdkaka

Recept framtaget i ett samarbete med Bagaren och Kocken. Några av produkterna i bilderna kommer från Bagaren och Kocken. Genom att klicka på de taggade produkterna i bilden kommer ni direkt till webbshoppen.

Jag har tagit fram ett riktigt gott recept på en kladdkaka med smak av äpple. Att ha äpple i kakan gjorde den ännu mer krämig och god. Jag som älskar både kanel, kardemumma och vanilj hade i alla tre kryddorna som i sin tur gav ett toppresultat. Det gäller att passa på att baka med våra svenska äpplen nu när de är som godast. Just i den här kakan har jag använt mig av mitt favoritäpple, nämligen Aroma!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Äppelkladdkaka”