Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Browniebollar – Vit Choklad

Och så var den här helgen nästan över. Det är mycket på jobbet just nu och det tycker jag är roligt, men eftersom jag är så himla trött efter en arbetsdag läggs bakningen åt sidan och jag prioriterar sömn istället. Den här helgen har jag varit hemma i Ljungby och firat farmor och farfar, samt varit på 20 års fest. En mycket trevlig helg med familj och vänner. Nu i veckan blir det ÄNTLIGEN bakning igen och jag känner mig riktigt pepp!

I kväll får ni ta del av ett magiskt gott recept på browniebollar med en gömma av Lindt Lindor med smak av vit choklad och jordgubb. De fick högsta betyg på jobbet, där jag bland annat bjöd på de här till fredagsfikat, och några sa även “Det här är det godaste jag har ätit!“. Väldigt roligt att höra och NU kan NI också baka de här godbitarna.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Browniebollar – Vit Choklad”