Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Mjölkchokladbollar

Lill-lördag och vad passar väl bättre då än ett mumsigt recept på krämiga MJÖLKCHOKLADBOLLAR. Istället för kakao har jag tillsatt smält mjölkchoklad och det blir så mycket krämigare och godare. De är dessutom glutenfria och en gnutta beroendeframkallande. Hoppas det ska smaka – trevlig kväll!

Receptet finner ni nedan.

Ingredienser – ca 12 bollar

100 g
 rumsvarmt smör

1 dl strösocker

100 g mjölkchoklad

3 dl glutenfritt havremjöl

1 dl kokosflingor

1 krm salt

Garnering

KokosflingorGör så här

Smält chokladen & rör ihop tillsammans med smöret. Tillsätt resten av ingredienserna & rör om till en slät smet. Låt smeten stå i kyl i ca 40 min. Då blir det enklare att forma till bollar. Rulla bollarna i kokosflingor. Klart för servering!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Mjölkchokladbollar”