söndag, september 24, 2023
HomeOkategoriseradeAnvändbara vinter arbetsjackor och funktionsplagg för vintern

Användbara vinter arbetsjackor och funktionsplagg för vintern

Användbara vinter arbetsjackor och funktionsplagg för vintern

Vintern är på väg och vad passar inte bättre än att tipsa om användbara vinter arbetsjackor och funktionsplagg som passar utomhus nu i vintern? I den här artikeln kommer vi på inspoguide att guida dig genom funktionsplagg som som passar både vid hårt arbete och till vardags. Vi hoppas att du hittar något som passar dig!

Vi vill passa på att tipsa dig om engelbert strauss, där hittar du allt när det kommer till arbetskläder, både när du behöver bygga och renovera men också till dig som bara älskar funktionskläder i bra kvalitét. Kläderna är slitstarka och tål de mesta väder så som starka regn, extrema vintrar och är därför ett bra val både för arbetsplatsen och för dig som är ute i naturen och fixar i trädgård och på äventyr i bergskedjor och skogar. Förutom just funktion och design så är det viktigt med både säkerhet, miljövänlighet och rättvisa, vilket gör att varumärket sätter höga kvar på dessa aspekter när de utvecklar kollektioner.

Inspoguides tips vid köp av funktionsplagg:

Det är värt att investera i användbara vinter arbetsjackor och det behöver inte kosta skjortan. Engelbert strauss har många bra jackor som är både vattenavvisande, vindtäta och andningsaktiva, spana in deras hemsida för att ta del av alla deras funktionsplagg.

Här kommer några tips från oss på inspoguide som du kan tänka på vid köp av funktionsplagg.

Lager-på-lager-principen

Poängen med funktionsplagg är lager-på-lager-principen, alltså att ha flera tunna lager på varandra. Detta är mycket bättre än att ha ett tjockt plagg för då kan du alltid anpassa de olika funktionslagrena till varandra. Blir du för varm vill du gärna kunna ta av dig ett plagg, och börjar det regna vill du ta på dig ett plagg som tål regn. Plaggen ska också vara bekväma att röra sig och ta sig fram i. De ska vara reglerande inifrån och skyddande utifrån

De flesta vinter arbetsjackor har även andra bra funktioner för att de ska kunna användas vid många olika områden så som vandring, hemma fix i garaget, arbete i trädgården, ute i skogen med mera. Här är några av de bästa funktionerna:
– Innerfoder för kyligare väder
– Ventilation med blixtlås så du lätt kan öppna upp om det blir för varmt på vandringen eller på bygget.
– Innerfickor så du inte riskerar att tappa något
– Diskreta reflexer som gör att du syns även i sämre ljusförhållanden

Bild: engelbert strauss

Bild: engelbert strauss

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular