onsdag, juni 7, 2023
HomeSkönhetÅrets Stockholm Beauty Week - större än någonsin!

Årets Stockholm Beauty Week – större än någonsin!

Årets Stockholm Beauty Week – större än någonsin!

Årets Stockholm Beauty Week har slagit upp portarna för tre dagar fyllda av skönhet och hälsa. Precis bredvid vattnet vid Nybroviken hittar du Musikaliska, den mäktiga byggnaden för årets skönhetsdagar. Den 13-15 Maj pågår mässan.

Man slutar aldrig förvånas över Maria Forssén, grundaren av Stockholm Beauty Week som varje år växer sig större. Varje år intar även stora etablerade skönhetsmärken tillsammans med mindre företag som nyligen lanserats eller kommit till Sverige. Under Stockholm Beauty Week samlas skönhetsfantaster tillsammans med Influencers som vill hjälpa till att marknadsföra nya varumärken. Beauty Week är den perfekta mötesplatsen för alla.

Missa inte spännande föreläsningar, behandlingar och inspiration under dessa dagar. Inspoguide var på plats under den första dagen för att ta del av alla spännande varumärken. Vi kommer att ge fler uppdateringar under dagarna för att ni ska få ta del av mer hälso- och skönhetstips från utställarna.

För mer information, program och utställare, spana in: www.stockholmbeautyweek.se

Här är några av utställarna under årets Stockholm Beauty Week:

Det nya skönhetsmärket för män, Sweden Eco, som grundarna av Rosenserien står bakom. Tony Irving var på plats för att prata mer om varumärket.

Beauty från Dr.Grandel serverades fint!

Skönhetsmärket Anastasia hade härliga glittriga nyheter på plats.

Brun utan sol produkter från det ekologiska märket Eco Sonya.

Det nya svenska varumärket Skogen är på plats under Beauty Week.

Me Anima med oljor och guasha kristaller i smycken. Dessa använder man för att göra en Quick fix för ansiktet.

Det svenska varumärket Mooni som kombinerar ljud och ljus var på plats för att skapa härlig stämning utanför Musikaliska och på våning 3 kan du tävla om valfri produkt.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular