fredag, mars 24, 2023
HomeOkategoriseradeArkitektly recension

Arkitektly recension

Arkitektly recension

Jag är otroligt nöjd med Arkitektlys tjänst som jag använde för att hitta en kompetent arkitekt för mitt nya hus. Tjänsten var enkel att använda och jag fick snabbt många relevanta förslag på lämpliga arkitekter att välja mellan. Efter några samtal och möten med de mest lovande kandidaterna, hittade jag den perfekta arkitekten för mitt byggprojekt.

Arkitekten jag valde visade sig vara mycket kompetent och professionell, med en imponerande portfolio och lång erfarenhet inom branschen. Arkitekten hjälpte mig att bringa min vision till liv och mitt byggprojekt blev det drömprojekt som jag knappt vågade hoppas på. Projektet gick smidigt och jag är så glad över det fantastiska resultatet.

Jag rekommenderar varmt Arkitektly om du letar efter en arkitekt. Oavsett om du är ute efter en frilansande arkitekt eller en arkitektbyrå så hjälper dem dig att matcha en lämplig leverantör med ditt uppdrag. Det är kostnadsfritt och du sparar mängder med tid som du annars hade behövt lägga på manuell research. 

Therese 40 – Stockholm, 15-02-2023

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular