fredag, juni 2, 2023
HomeModeHudvårdAustralian Glow | Vegansk brun utan sol | Pressfrukost

Australian Glow | Vegansk brun utan sol | Pressfrukost

Australian Glow | Vegansk brun utan sol

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar på Lyko

Inspoguide har varit på en pressfrukost tillsammans med det australiensiska varumärket Australian Glow som nu lanserats i Sverige. Vi bjöds in till The Lobby i Stockholm där vi fick ta del av en god frukost och veta mer om varumärket. Tack för en trevlig morgon Aspire Brands och Wonderland Event!

Då det är ett nytt varumärke för både oss och er så tänkte vi berätta lite mer om Australian Glow här i artikeln för dig som är intresserad av att testa produkterna. Detta är inte ett sponsrat inlägg eller så utan vi går enbart på informationen som vi fick på eventet. Vi på Inspoguide har heller inte testat produkterna.

Vad är Australian Glow?

Brun utan sol produkter från Australien som är veganska och Cruelty free. Innehåller ekologiska och naturliga ingredienser.

Miljövänligt

Varumärket fokuserar på att vara ett miljövänligt brun utan sol alternativ som både innehåller naturliga ingredienser men också miljövänliga förpackningar. De ska också vara först i världen på att ha lanserat refills till self tanning moussen som är tillverkade av 83% mindre plast.

Vilka brun utan sol produkter finns det? 

Det finns olika produkter beroende på vad du är ute efter för resultat. Den snabbaste effekten får du med Dark Self-Tan Mousse och Ultra dark self-tan mousse som ger ett resultat redan efter en timme. Vill man ha ännu mörkare färg så kan den sitta kvar upp till 4 timmar. Färgen utvecklas och förändras under 24 timmar. Medium self-tan mousse ger en färg inom 4-8 timmar med ett glow för dig som har lite ljusare hy. Det finns även en facial bronzing mist som ger en lätt brun utan sol med glow. Använd var 2-3 dag för att bygga på brännan.

För dig som föredrar kräm före mousse har märket även lanserat en gradual tanning lotion som gradvis ger ett resultat samtidigt som den återfuktar huden. Använd som en vanlig body lotion.

Australian Glow har även lanserat en Tan removal mousse, tanning handske samt Self-tan mousse refill.

Hur använder man produkten?

Enligt de australiensiska grundarna så ska produkten sjunka in i huden redan efter 30 sekunder upp till 1 minut. Undvik att använda ljusa kläder. Beroende på produkt låt den sitta mellan 1-8 timmar beroende på önskat resultat och duscha sedan av den. Det går att låta produkten sitta kvar över natten och sedan skölja av den.

Var kan jag köpa produkten?

Enligt pressrelease kan du köpa produkten på bland annat Åhléns, Lyko och Lindex.

Du kanske också gillar:

Evergetikon | Hudvård från Grekland

Lär känna de ekologiska hudvårdsmärkena Evolve Organic och S5 Skincare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular