tisdag, oktober 3, 2023
HomeSkönhetBästa ögonfransserumet och våra skönhetsfavoriter

Bästa ögonfransserumet och våra skönhetsfavoriter

Artikeln innehåller affiliate länkar för Swiss Clinic

Bästa ögonfransserumet och andra skönhetsfavoriter

Visst känns det extra härligt att unna sig lyxiga skönhetsprodukter under vinterhalvåret? Den här tiden på året behöver huden extra mycket kärlek så därför tänkte vi passa på att tipsa om några favoritprodukter! Här kan ni läsa mer om det bästa ögonfransserumet (enligt oss!) och några andra skönhetsfavoriter. Alla produkter kan du alltså använda året runt och inte bara under vintern. 

Bästa ögonfransserumet för att få längre fransar

Innan du går ut i vinterkylan så är det viktigt att återfukta huden. Tänk på att det inte bara är huden som blir extra torr på vintern, våra fransar tar också skada. För att stärka roten och få längre fransar så är det bra att använda ett ögonfransserum. Vi på Inspoguide har hittat det bästa ögonfransserumet och det kommer från Swiss Clinic. Deras ögonfransserum är väldigt effektivt och ger ett snabbt resultat, du får fylligare och starkare fransar på mellan tre till sex veckor och produkten innehåller inga konstiga ingredienser. 

Ge bort ett ögonfransserum till någon du tycker om eller unna dig ett.

Just nu har Swiss Clinic 40% på allt i hela deras webbshop så passa på att köpa dina julklappar och unna dig något fint!

Se alla produkter i deras webbshop >>

Hur använder man ett ögonfransserum?

Innan du applicerar serumet så är det bra att rengöra ansiktet ordentligt. Använd ögonfransserumet morgon och kväll i minst 28 dagar för bästa resultat. Du applicerar produkten på roten av dina ögonfransar på både över och under fransrad och låter det sjunka in i ögonfransen innan du använder mascara och andra produkter runt ögonfransroten. Alltså kommer resultatet bli bättre ju noggrannare du följer dessa råd.

Just nu kan du köpa Swiss Clinics ögonfransserum med 40% rabatt på hemsidan. Nu bara 354 kr, ordinarie pris 590 kr.

Andra skönhetsfavoriter från Swiss Clinic

Reviving face serum Swiss Clinic

Om du letar efter ett ansiktsserum som återfuktar på djupet så är Riviving face serum ett bra alternativ. Det är ett aktivt serum som ger dig en fräsch lyster, fasthet och spänst, alltså allt som känns viktigt.

Just nu kan du köpa Reviving face serum med 40% rabatt vilket är en toppen deal! 

Ögonkräm Swiss Clinic

Visst är jakten på rätt ögonkräm är alltid lika svår? Men vi har äntligen hittat en favorit och det är den här ögonkrämen. För dig med trötta ögon så återfuktar den på djupet, reducerar mörka ringar, mjukgör huden och reducerar synliga linjer och rynkor. Många plus för den härliga konsistensen, vilken skillnad man känner efter att ha använt den här produkten.

Ögonkrämen kostar bara 294 kronor nu efter rabatt.

Teeth Whitening Pen Swiss Clinic

Det här är en riktigt bra quick fix produkt! Många tycker nog att det kan kännas lite skrämmande att testa just en tandblekning, särskilt om man inte har använt det tidigare. Men den här Teeth whitening pennan reducerar missfärgningar på ett skonsamt sätt. Så här fungerar det: Du behöver bara pensla direkt på tanden för att punkt behandla områden som är missfärgare. Därefter kan se resultat redan efter några dagar. En penna räcker upp till 15-20 behandlingar, perfekt produkt att ha med sig i handväskan.

Teeth Whitening Penblir din för 234 kronor.

Sanitizing Spray

När du ändå har 40% rabatt, passa på att köpa en antibakteriell spray som är perfekt både för desinfektion av händerna men också dina skönhetsverktyg. Den torkar inte ut som många handsprit gör utan innehåller aloe vera och E-vitamin. Dessutom luktar den fräsch citron!

Nu kan du köpa Sanitizing spray för bara 41 kronor.

 

Du kanske också gillar:

Stockholm Beauty Week 2020

Wet n Wild Nyheter | Photo Focus Dewy Foundation

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular