söndag, september 24, 2023
HomeMat & DryckBästa teerna online - Inspoguide tipsar

Bästa teerna online – Inspoguide tipsar

Detta inlägg är sponsrat av London Tea exchange

Bästa teerna på nätet!

Har du dåligt med idéer inför julklappsinköpen? En julklapp som alltid går hem är att köpa förbrukningsvaror. Detta av en enkel anledning, nämligen att den här typen av presenter aldrig kommer att ligga i något skåp och damma utan de kommer att användas och njutas av. I mina ögon är te den bästa förbrukningsvaran som du kan ge bort eftersom det både känns lyxigt och kan drickas året runt.

Vi på Inspoguide har provat fem stycken teer från London tea exhange som vi varmt kan rekommendera. På London tea exchange kan du köpa alla typer av exklusiva teer, från kamomill till grön-blått, och de kan skippas över hela världen. En perfekt julklapp helt enkelt. Här kommer en lista på våra favoriter:

Organic rarity shangri la white tea

Detta vita te från Nepal är himmelskt. Vitt te är den mest exklusiva tesorten och verkligen en bra present till någon som du tycker om.

ORGANIC JAPANESE MATCHA POWDER

Har du provat japanskt matcha te någon gång? Om inte så har du verkligen missat något. Matcha te är ett fenomenalt alternativ till kaffe och man kan även göra jättegod latte på det. Matcha te är dessutom supernyttigt.

THAILAND JINXUAN OOLONG

Har du provat oolong te? Det hade jag inte förrän jag hade smakat detta. Oolong te ligger någonstans mellan svart och grönt och i Kina brukar det kallas för blått-te, alternativt blå-grönt-te. Oolong betyder typ svart drake på kinesiska och detta te är supergott!

Premium Herbs – Nile River Chamomile

Ingen lista på de bästa teerna är komplett utan en kamomill. Det här är ingen tråkig söndertorkad kamomill som du köper på ICA utan det här är premium kamomill med riktiga blommor som är så goda att man kan äta dem efter man har druckit teet.

ORGANIC GREEN ROOIBOS

Grönt rooibos är en upplevelse. Detta smakar lite som gräs viket kan låta konstigt men i själva verket är det underbart.

Gillade du detta inlägg? Då kanske du skulle uppskatta:

Julklappstips 2018 | 8 riktigt Roliga Julklappar

Topp 10 bästa röda viner på systemet 2018 | Inspoguide tipsar

Grilla vegetariskt | 15 tips på vad du kan grilla som Vegetarian

Poké Bowl Stockholm | Här är stans bästa Poké Bowls

Restaurang på söder i Stockholm – 13 riktigt bra ställen

Belysning – Tips och Råd för dig som ska köpa lampor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular