onsdag, juni 7, 2023
HomeOkategoriseradeBeställa canvastavla med eget foto

Beställa canvastavla med eget foto

Inlägget är reklam för bestcanvas.se

Beställa canvastavla med eget foto

Är du på jakt efter att skapa egna och unika canvastavlor till ditt hem? Då kommer du att gilla den här artikeln! Vi tipsar nämligen om bestcanvas.se där du kan skapa dina egna canvastavlor både smidigt och enkelt!

Canvastavla med egen bild enkelt

Bestcanvas.se är det enkelt och smidigt att skapa en tavla med egen bild. Du väljer att ladda upp en bild och sedan finns en rad olika valmöjligheter för att tavlan ska bli så som du vill ha den.

  1. Du börjar med att välja vilken storlek du vill att din canvastavla ska ha.

Du kan välja en storlek från 20×20 cm upp till 120×90 så hitta en storlek som passar din vägg. När du vet vilken storlek du vill ha så kan du i bildskärmen flytta och anpassa motivet på din bild så det blir exakt så som du vill ha det. Exempelvis zooma in eller klippa bort en del som du inte vill ha med. Det går även bra att lägga in en text på bilden där du kan välja typsnitt och storlek.

  1. Välj ramtjocklek

Steg två är att ramtjocklek, 2 cm eller 4 cm

  1. Välj kantalternativ

Steg tre är att välja kantalternativ, som utsträckt, invikt, speglad, svart eller vit kant.

  1. Skuggkant

Steg fyra är att välja skuggkant på din canvastavla, till exempel om du inte vill ha någon eller om du vill ha svart, vit eller träram.

  1. Bildeffekt

Steg fem är att välja om du vill ha din canvastavla i färg eller i svart & vit.

FÄRDIGT!
När du har gått igenom de här fem stegen så kan du enkelt och smidigt klicka hem din canvastavla. Vid beställning så är produktionstiden en arbetsdag och därefter är leveranstiden mellan tre och fem arbetsdagar. Den totala leveranstiden är upp till sex arbetsdagar.

Rabattkod + 5 gratis bilder
Med koden INSPOGUIDE15 får du just nu 15% rabatt på alla canvastavlor på bestcanvas.se Just nu får du även 5 gratis MIXPIX Photo Tiles från Bestcanvas.se genom att besöka denna sida: inspoguide-mixpix

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular