tisdag, september 26, 2023
HomeInredningBilliga inredningstips som kommer att spara dig tusenlappar

Billiga inredningstips som kommer att spara dig tusenlappar

Detta inlägg är sponsrat av AZ design.

Smarta och billiga inredningstips!

Hur ska du inreda ditt hus på en tight budget? Inspoguide har listat proffsens tips på hur du kommer billigt (och i vissa fall helt gratis) undan.

1. Behöver du köpa större mängder? Vänd dig till återförsäljare som säljer till restauranger och hotell!

Om du flyttar från lägenhet till hus är det sannolikt att du har ett rejält underskott av möbler och jag vet vad du tänker: det kommer att bli dyrt! Men lugn och ro! Första tipset är att spana in en återförsäljare som riktar sig till restaurang och hotell om du behöver köpa ett större parti med möbler. Möbler från AZ Design riktar sig främst till offentliga miljöer som event, restaurang, hotell och skola och är därför riktigt förmånligt prissatta samtidigt som kvaliteten inte är tummad på. Det är klart att man vill gå in och köpa 10-20 stolar på svenskt tenn men det kan ju också kännas surt att lägga 300+ K på enbart stolar. AZ Design säljer stolar till restaurang som är högkvalitativa och snygga och här kan man göra ett klipp på ett större parti som både passar i finrummet och i trädgården.

2. Du behöver inte köpa allting!

Var som Ernst, alltså kreativ. Om du till exempel får tag på ett gäng EU-pallar så går det måla dessa och bygga både bord och hyllor av dem. Spana in den här artikeln för några riktigt kreativa saker som du kan göra med lastpallar. Ett annat hett tips om du inte vill lägga pengar på en lampa är att leta rätt på en snygg gren och köpa en ljusslinga som du lindar runt den.

ernsts lampa

På bilden ser du Ernsts lampa, bildkälla och instruktioner på hur du gör denna hittar du här.

Min personliga favorit när det kommer till att inreda med saker som du hittar är drivved och vackra stenar. Ta en tur i skärgården nästa gång du behöver interiörer!

3. Kom billigt undan med växter

Ett hem utan växter är ungefär som en bil utan stereo. Att inreda med växter kan dessutom vara superbilligt. Krukorna kan du sedan hitta på loppis.

4. Loppis, blocket och second hand

Detta är i och för sig ett av de uppenbara billiga inredningstipsen men vi tar med det ändå. Var dock på din vakt när du handlar på second hand så att du inte köper någon gammal hemsökt artefakt. Ett annat tips är att du spanar in någon av de hemsidor/appar där folk skänker bort sina gamla grejer, till exempel I Love Gratis eller TippTapp.

5. Släng upp en Facebook status om att du flyttat och behöver möbler

Detta kan ju kännas lite pinsamt men det är nästan alltid någon som behöver bli av med en gammal soffa eller tv-bänk och de flesta blir bara glada om du kommer och befriar dem från dem.

På Inspoguide kan du även läsa om hur du skapar hotellkänsla i sovrummet, hur skapar du en lantlig inredning och hur du ska tänka gällande smart förvaring!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular