tisdag, september 26, 2023
HomeInredningBilliga posters och tavlor online

Billiga posters och tavlor online

I annonspartnerskap med Desenio Outlet

Billiga posters och tavlor online

Är du på jakt efter nya posters och tavlor till väggarna hemma? Då ska du fortsätta läsa den här artikeln! När det kommer till heminredning och tavlor på väggarna kan man enligt oss aldrig få för mycket och det går att ha olika teman och fokus för olika rum i lägenheten eller huset du bor i.

På Desenio Outlet så hittar du alltid billiga posters tavlor! Till exempel så hittar du snygg fotokonst och olika motiv till alla familjens medlemmar till väldigt bra priser. Det är alltid 50% rabatt på alla posters tavlor på Desenio Outlet vilket innebär att du kan fynda de där fina bilderna som du har tänkt på länge men till ett mycket bättre pris.

Tips på billiga posters från Desenio Outlet

Posters med modemotiv

desenio outlet

 Posters med botaniska motiv

Länk till kaktus poster

Saker att tänka på när man väljer tavlor:

Vilken stil har rummet?

Vilken stil har du i rummet du ska sätta upp tavlor i? Har du bohemisk stil kanske du ska gå efter den typen av posters medan om du har väldigt modern stil kanske det är bättre med en annan typ av posters?

Vilka färger har rummet nu?

Har du mycket färger redan kan det vara bra att tona ner tavlorna lite och förslagsvis bara köra svartvitta bilder eller svartvita illustrationer. Har du mycket skandinaviska färger som svart, vitt, grått och trä så kan det vara snyggt att få en färgklick på väggen som ger rummet ett typ av lyft.

Få inspiration från sociala medier

Om du behöver inspiration till hur du ska välja posters och hur du ska placera dom så kan sociala medier vara en bra idé. Här kan du få bra med tips när det kommer till att välja olika storlekar på posters och hur du kan placera dom på väggen. Du kan också få tips på olika motiv, som du till exempel kan hitta på Desenio Outlet.

Hoppas du hittade något kul via den här artikeln och lycka till med kommande inköp av posters och tavlor!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular