onsdag, september 27, 2023
HomeHälsaBlodprov online | Hur går det till?

Blodprov online | Hur går det till?

Reklam för Medisera.se

Blodprov online | Hur går det till?

Blodprov online

Går du i tankar på att göra en hälsokontroll med blodprov? Idag finns det många valmöjligheter och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. På hemsidan Medisera kan du boka hälsokontroll med blodprov online och det går snabbt och smidigt. Du behöver heller inte vänta på att få ett brev hem med provsvaret utan det får du digitalt. Vi kommer att förklara hur det går till i den här artikeln!

Det finns många olika hälsokontroller och blodprov som du kan göra, en exakt överblick hittar du hos Medisera för att se vilket blodprov som är relevant för just dig.

Varför ska man göra en hälsokontroll med blodprov?

Genom ett blodprov kan du få ut så mycket information om kroppen som du kanske inte visste om. Du kan mäta, utvärdera, och få fram information som du kanske inte visste om och som kan hjälpa dig att må bättre. Du kan till exempel se om du har brist på vitaminer och mineraler som kanske kan få dig att må bättre i vardagen.

Blodprov Online – Hur går det till?

Du kan boka en hälsokontroll på Medisera.se och när du har bokat kan du gå till ett drop in ställe nära dig och ta blodprovet på en gång! Du kan se på Mediseras hemsida vilka provtagningsställen som är tillgängliga för dig. Blodprovstagningen är i hög standard och samarbetar med bland annat Karolinska universitetslaboratorie.

Efter provtagningen får du får provsvaret digitalt med en läkarkommentar i din journal via Bank-ID. Du behöver inte skapa något konto. I provsvaret får du en analys på dina blodvärden och en läkare ringer upp dig om de skulle vara gravt avvikande.

Besök Mediseras hemsida för att läsa mer om hur det går till att boka blodprov online!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular