onsdag, juni 7, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaDe roligaste anledningarna varför någon har ansökt om ett lån

De roligaste anledningarna varför någon har ansökt om ett lån

Sju roligaste anledningarna varför någon har ansökt om ett lån

Detta inlägg är sponsrat av hittasmslån.com

Att ta ett smslån utan säkerhet kan ju vara ett sätt att ta sig ur en ekonomisk knipa. Huruvida detta är ett bra sätt beror ju helt på vilka omständigheter man befinner sig under. Är man skyldigt ett kriminellt gäng stålar kan det ju faktiskt rädda ens liv. Behöver man köpa en ny vinterjacka? Njae, då skulle jag påstå att det är ett väldigt dåligt sätt att finansiera sin shopping på eftersom räntorna oftast slår tillbaka på en. Här har vi samlat fyra roliga historier om människor som har tagit en aning ogenomtänkta lån.

Snubben som var trött på flygförseningarna

En man som fastnade i flygförseningar på Chicagos flygplats ansökte om ett lån för att köpa ett plan så han skulle kunna ta sig hem. Rimligt ändå. Flygförseningar är ju aldrig kul.

Knarklangaren som ville öppna upp ett apotek

I USA försökte en tvåfaldigt dömd narkotikahandlare att öppna upp ett apotek. Lånet för apoteket avslogs däremot men av historian framgår inte om det var på grund av att han inte vare kreditvärdig eller på grund av hans tvivelaktiga bakgrund.

Hon som ville köpa en skola för att sparka lärarna

Alla har väl någon velat jäklas med en lärare som gett en dåliga betyg. Att kasta ägg på deras hus är ju en klassiker eller kanske att gömma whiteboard pennan. En kvinna i Connecticut tog dock detta lite längre och försökte få ihop tillräckligt med pengar för att köpa hela skolan för att sedan sparka lärarna. Kvinnan var ifråga från en förmögen familj och fick därmed tag på en ansenlig summa men dessvärre nekades hon köpet.

Snubben som tröttnade på sina husdjur

En relativt vanlig orsak till att människor lånar pengar är att de behöver betala för veterinären när deras husdjur blir sjukt. Detta är ju fullt förståeligt och många tänker inte så långt i förväg att de skaffar en försäkring för sitt husdjur. En mindre vanlig historia är snubben som blev trött på sina husdjursapor och lånade för att köpa dem en egen lägenhet. Vi pratar då inte om en bur eller ett skjul utan en riktig lägenhet.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular