söndag, september 24, 2023
HomeHälsaDenice Moberg berättar: "Min största omställning att bli förälder"

Denice Moberg berättar: ”Min största omställning att bli förälder”

Denice Moberg berättar: ”Min största omställning att bli förälder”

Inspoguides bloggare Denice Moberg är känd för sina träningsvideos på instagram och peppar alla Sveriges gravida kvinnor att fortsätta träna på gym trots graviditeten. I Somras blev Denice mamma för första gången och nu berättar hon om sin största omställning att bli förälder i ett inlägg på bloggen.

”Är jag verkligen mamma nu?”

Många träningsbilder har bytts ut till bebisbilder på instagram, men att kombinera träningen och mammalivet har aldrig varit ett problem för Denice. ”Träningen har inte förändrats jättemycket (än). Han är ganska nöjd med att sitta och kolla på mig i bilstolen när jag tränar”

Andra omställningar i livet är att allt kräver mycket mer planering vilket gör att tiden försvinner och att hon blir avbruten ofta vilket gjorde det svårt att koncentrera sig innan hon vande sig vid mammalivet.

Men Denice är lyckligare än någonsin och tycker inte att omställningarna har påverkat hennes liv till det sämre.

”Alla sa till mig innan ” lev livet innan du skaffar barn för när du väl gjort det så blir det svårt “. Men jag tycker helt ärligt att det är roligare nu än innan. ”

Läs hela Denice Mobergs blogginlägg här >>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular