onsdag, juni 7, 2023
HomeHälsaLäs Denice Mobergs blogg på Inspoguide

Läs Denice Mobergs blogg på Inspoguide

Träningsprofilen och mamman Denice Moberg är en av Sveriges största influencers, läs hennes blogg här på Inspoguide.

Denice kommer från en liten stad i Norrland där hon utbildade sig till frisör och jobbade i en butik. Hon kände snabbt att hon ville göra något annat i livet, men visste ännu inte vad. Träning kom in i hennes liv och hon blev snabbt kär i livsstilen.

Det var då hon började lägga upp träningsbilder på sitt instagram-konto. Denice märkte att folk blev inspirerade och motiverade av bilderna och antalet följare ökade för varje dag, en dag hade hon plötsligt 50 000 följare. Hon flyttade till Stockholm och startade eget företag. Antalet följare på både blogg och instagram växte och idag är hon en av Sveriges största influencers med över 750 000 följare och miljontals visningar varje vecka på instagram och tusentals unika besökare på bloggen. Hon fann kärleken i Stockholm och hennes följare har under de senaste nio månaderna fått ta del av något mer än träning, nämligen graviditeten och sedan allt vad det innebär att vara ung mamma. Denice tränande genom hela graviditeten och har blivit en stor inspiration till gravida då hon lagt upp träningstips på bloggen.

Utöver sitt instagram-konto @deniceemoberg där hon mestadels lägger upp träning fortfarande så driver hon bloggen Inspoguide.com/deniceemoberg här på portalen Inspoguide där läsarna får se mycket av allt av både träning, tips, recept men också väldigt ärliga inlägg och allt som hör till mammalivet.

Läs Denice Mobergs blogg på Inspoguide >>

Inspoguide tipsar om några inlägg på Denices blogg:
Denice Mobergs förlossningshistoria >>
”Så tänker jag om magträning under graviditeten” >>
Benpass med fokus på rumpa >>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular