10 MOTIVATIONSTIPS – DU HAR ANSVARET

Hej fina!
Jag har sen en tid tillbaka känt mig sjukt omotiverad till träning. Jag vet inte riktigt varför. Jag tror det är för att jag känner att det händer INGET längre. Har tränat på gym i ca 2 år. Hur ska man hitta tillbaka till motivationen när man har tappat den? Känner ingen lust att testa något nytt (haha sjukt negativ xD).. Hur ska jag göra för att se mer resultat? Tror att det skulle ge mer motivation igen.. Tränar nu ungefär 3 ggr i veckan, men skulle vela träna 4-5 eftersom jag har ett stillasittande jobb. Äter bra.. Jag är ganska liten i kroppen och har alltid varit det, men ändå med lite former (höfter). Är det bara att skärpa till sig och ta sig till gymmet och bara köra? Men om man inte känner orken? Motivationen? Ja vad gör man då…? Kram

Ja då är det kört. Bara att hitta en ny hobby som förbättrar din livskvalitet lika bra 😉

Haha nej då, absolut inte! Herregud om du kommit så långt att du hållt upp träningen i TVÅ hela år så ska du inte ge upp nu. Det finns människor där ute som aldrig tränat hela deras liv och inte vågar för att de känner sig osäker och svag. Du har alla möjligheter till att bli ännu bättre för du har redan grunden så allt du behöver göra är att ändra ditt mönster och påminnas varför du faktiskt började träna från första början.

Vad var det som gjorde att du tog ditt första steg och köpte ett gymkort? 

Muskler är färskvara, dom kommer att successivt försvinna med tiden om du inte underhåller kroppen.

Några tips:

1. Ta en break på 1 vecka. Det hjälpte mig.
2. Köp nya träningskläder eller ett par nya skor som gör det roligare att gå och träna.
3. Be någon om hjälp, som kan ge dig tips och struktur att följa upp träningen till en annan nivå.
Jag finns tillgänlig för sådana tjänster ( deniceemoberg@hotmail.com )
4. Bestäm med en kompis att träna tillsammans och pusha varandra genom övningarna.
5. Utmana dig själv, vem bestämmer? Du eller latheten? Vem är envisast? Vill du ha resultat så ge inte upp för tusan.
6. Kolla över dina vanor, vad kan du göra bättre? vad kan du ändra på?
7. Musik, gör en träningslista med dina favoritlåtar och stäng ut omvärlden. Låt musiken flöda i ditt huvud och gå därifrån som en kung med skakiga ben.
8. Intryck från sociala medier kan göra skillnad, sök efter inspiration.
9. Fortsätt gå på gymmet även om du är omotiverad. Gör dina favoritövningar och gör det bästa du kan av situationen. Det blir bättre jag lovar.
10. Du har ansvaret, DU måste agera. Fundera på det.

Bygga muskler är lite som att spara pengar.Varje krona räknas även om det “bara” är en krona. Till slut har du en förmögenhet och du är glad att du inte spenderade bort pengarna på onödiga saker. Nu kan du köpa dig något mycket mer dyrbart och värdefullt. Precis som när du står där efter några månaders träning och börjar se resultaten. Det är MER värdefullt.

Kram Denice

IMG_7746
IMG_9203

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 tankar om “10 MOTIVATIONSTIPS – DU HAR ANSVARET”