5 FASER DU GÅR IGENOM NÄR DU BÖRJAR TRÄNA – TIPS

Alla som har drömmar, alla vi är i olika faser och som i framtiden kommer leda oss till något större, om vi är bredd på att ge vad som krävs mentalt. Ditt huvud styr din kropp.

När man vill något och man tänker på det hela tiden så kommer man tillslut till en punkt när man bestämt sig och tänker att man ska ge 100% till något man drömt om. Det är både motiverande och spännande men vart är du mentalt? Det gäller att förstå vilken fas man är i och att vägen dit inte alltid är rak. Det kommer inte alltid vara lätt hur motiverad man än är för man ändrar inte en livsstil på en vecka eller två utan det är något som man successivt gör lite varje dag eller varje vecka innan det tillslut blir en vana.

 

Tänk dig att du tar dig igenom 5 olika faser.
Fas nummer 1: Det jobbigaste och viktigaste steget är att gå från soffan till gymmet, klarar du det så klarar du mer!
Fas nummer 2: Prestera så pass bra att du kan känna dig nöjd när du går ifrån gymmet oavsett om det var ett dåligt pass så är det viktigaste att du försökte och gjorde ditt bästa.
Fas nummer 3: Maten, välj det nyttigaste alternativet i den mån du kan. Att falla för en frestelse betyder inte att du misslyckats, nästa gång går det bättre.
Fas nummer 4: Motivations topp, när du känner att livet och träningen flyter på ska du tänka på hur det känns och analysera på vad som gör att det faktiskt går bra.
Fas nummer 5:  Motivations svacka, när du håller på att tappa gnistan så tänk på steg 1 och 4. Det är bättre att du går dit och gör nånting än ingenting, och försök tänk tillbaka på när det kändes som bäst. Sträva efter den känslan igen.

IMG_1358

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “5 FASER DU GÅR IGENOM NÄR DU BÖRJAR TRÄNA – TIPS”