60 DAGARS FÖRE-EFTERBILDER PÅ TVÅ DUKTIGA TJEJER

Det går rakt in i hjärtat. Det låter klyschigt men det är sant. Dessa tjejer har gjort ett fantastiskt jobb och de har framförallt (och VIKTIGAST) av allt hittat ett tankesätt och en träningsnivå som blir hållbart i längden, och som ger resultat utan att krångla till det med orimliga och strikta dieter/träningspass. Hello new lifestyle! 

Image

Godkväll Denice! Jag vet att mina fyra veckor är slut nu. Men jag vill bara tacka för allt! Ett superduper bra schema som verkligen fungerar för mig, även att hålla koll på kalorier och gram. Allt som man trodde var svårt tycker man nästan är lätt nu! Det största för mig är att jag redan nu ser skillnad på min kropp, den är inte lika svullen som förut och jag mår så mycket bättre i kroppen!! Du är en stor inspiration och sluta aldrig med det här, du är en riktig glädjespridare! ????✌????✨ kram

image1

Hej Denice! Nu är jag inne på sista veckan av dessa 60 dagar och måste bara få tacka dig för all hjälp! Det har verkligen gjort sååå stor skillnad för mig, både i sättet att genomföra pass och sättet att tänka kring träning och kost. Så 1000 tack till dig!!

Idag kan jag inte förstå hur jag bara kunde ligga hemma på soffan och tänka att jag var för trött eller inte hade tiden till att träna, när det nuförtiden är bland de roligaste på dagen! Har ju tränat på gym lite till och från de senaste året, men aldrig sett några större resultat. Men under dessa 2 månader med ditt upplägg har jag sett större resultat än någonsin, vilket jag verkligen inte hade räknat med!

Förut har jag också haft väldigt svårt med att känna mig stolt efter passen, hade ofta känslan av att jag inte hade gjort tillräckligt eller tagit ut mig nog mycket. Ibland kunde de hända att jag va på gymmet i flera timmar bara för att jag inte kunde känna att de räckte till. Därför är de så himla bra med ditt träningsschema för mig, för då vet jag att efter jag har genomfört de övningar som står för passen så räcker de och kan känna mig nöjd! och inte behöva gå hemma och älta över att jag inte gjorde bra ifrån mig på gymmet (vilket lätt kunde hända förut)

Så återigen tack! Du har verkligen inspirerat mig, och helt ändrat min syn på träning och kost ????

Har tyvärr ingen bra “förebild” men här ser man lite av resultaten 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.