ATT BESTÄMMA SIG

Jag är så jäkla tjurig, jag är typiskt den där personen som antingen gör något 110% eller inte alls. När jag väl bestämt mig då finns det faktiskt inte mycket som kan stoppa mig, och till alla som fortfarande går runt och tänker på att göra något nytt eller börja en ny livsstil. Bestäm er bara!  Antingen gör du det eller så gör du det inte, vissa dagar kommer det gå sämre och andra dagar kommer det gå jätte bra. Det tillhör vardagen och ge inte upp för att du inte vet hur du ska göra eller känner dig omotiverad för så länge du är bestämd att göra det du tänker på så är det bara att fortsätta oavsett hur tungt och jobbigt det känns för tillfället. Jag vet att det kommer en dag då du kommer tänka ” varför började jag inte tidigare” eller “undra hur livet sett ut om jag började när jag skulle”.

Jag är, och har varit i situationer som jag inte gör något åt utan det bara ligger som en parasit i hjärnan och tar energi. Det tog till exempel 1,5 år innan jag tog träningen på allvar och jag har grubblat över flytt i snart ett år nu utan vidare resultat förrän nu. Det är därför det är så enkelt att förstå personer i samma sits och det är enkelt för mig att säga motsatsen eftersom jag även har gjort det. Men om man aldrig börjar så kommer man aldrig få veta och testar man aldrig så kommer man aldrig utvecklas.

Så oavsett vad ni har för parasit i hjärnan, att byta jobb, börja en ny livsstil, skilja sig eller flytta utomlands. Bestäm dig bara och gör vad du kan, resten kommer lösa sig!

IMG_9279

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 tankar om “ATT BESTÄMMA SIG”