ATT DÖMA VARANDRA

Vi kommer alltid döma folk, omedvetet eller inte. Det finns olika sätt att döma folk och oftast beror det på sin egen osäkerhet och brist på kommunikation. Jag tycker det är helt okej att vara och känna sig “osäker” för vi är i olika stadier i livet och har olika bakgrunder som gör att vi fattar olika beslut, men det är inte alltid okej att påpeka. Det är inte många gånger jag har fått negativ feedback på instagram eller bloggen, men de gånger jag får det eller hör från personer i min omgivning så känner jag bara ” oj vad dom inte känner mig” Det SISTA jag vill är att vara ett hot mot någon annan, jag är inte märkvärdig eller kaxig på något sätt och kommer aldrig bli den snobbiga tjejen. Vi är bara människor, till och med Kim kardashian 😉

Jag är den personen som tycker synd om alla kriminella, alkoholister och ungdomar som hänger på stan medans många andra kan bli hatiska och blir äcklade, det förstår jag med eftersom det inte är ett normalt beteende.
Någon av oss har säkert också haft den där klasskompisen som retades lite extra och slogs mer än andra under skoltiden och det förstår man nu att det berodde på uppväxten och/eller omständigheterna hemma som gjorde att han/hon betedde sig sådär. Så det jag vill säga är att oftast ser vi bara handlingarna och inte personen bakom, det finns alltid en anledning till att människor beter sig på ett visst sätt och gör dumma val. En harmonisk och lycklig människa känner inte det behovet av att trycka ner andra, eller göra brott för att rädda sig själv.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.