ATT MAGMUSKLER SKULLE GE BULLMAGE?

Hej Denice, först och främst vill jag tacka för den inspiration du ger varje dag och för en jättebra blogg! 🙂 nu till min fråga!
Jag känner att jag vill börja fokusera mer på min mage, främst för att få en stark make, men också snygg! (Lite mer tonad) Men hur många dagar i veckan kan man träna den? (Jag tränar ca 5 dagar i veckan) hört att man inte ska träna den för mycket då man kan få en “bullmage” stämmer det? Sedan önskar jag lite tips på övningar för att få en starkare mage? 🙂

Ha det så bra! Och fortsätt som du gör 😀

Svar:

Hej! tack snälla du! 🙂 Att du kan få bullmage av magträning är vääldigt svårt och tar lång tid innan du byggt upp SÅ mycket massa att du ser bullig ut, magmusklerna är precis som vilken muskel som helst och bör tränas lika hårt för bästa resultat. Du kan träna mage 3-4 gånger i vecka om du vill men det är inte nödvändigt och du kommer inte få snabbare resultat för det. Du tränar bålen/magen även när du kör ben, marklyft, militärpress och massor med olika övningar. Jag tycker det räcker med 1-2 gånger i veckan och då ska det såklart vara smärtsamt och jobbigt de pass man kör. Det gör ingen nytta att träna lagom varje dag utan du behöver pressa musklerna/smärtgränsen till en viss nivå och sedan återhämta dig de kommande dagarna för att kunna bli starkare i framtiden.

Alla kroppar är olika byggd och man ser genetiskt olika ut, vissa har bredare höfter och smalare revben som gör att deras midja blir mer framträdande trots att man är lika smal. Så jag tycker inte du behöver oroa dig, variera din magträning med mycket core övningar och fokusera på att äta bra kost så kommer dina resultat att komma inom en snar framtid.

Kolla gärna in mitt inlägg här om mina bästa tips att få magrutor.

Kram Denice

IMG_4169

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “ATT MAGMUSKLER SKULLE GE BULLMAGE?”