BABYSHOWER FÖR PRINSEN

Jag har ALDRIG blivit så överasskad tidigare!  Det är första gången jag får en överasskningsfest och eftersom jag har vänner som bor utspritt i landet så tog jag verkligen inte för givet att jag ens skulle ha en babyshower. Dels har jag fullt upp själv och mina vänner är upptagna med både jobb, olika jobbprojekt, flytt och plugg så jag har bara vart tacksam över det vardagliga stödet om hur förväntansfulla och glada alla är för vår skull. 

Fast det som faschinerar mig mest är hur alla mina vänner lyckats samarbeta trots att alla inte kände varandra sedan tidigare och fick ihop det SÅ OTROLIGT FINT! Uppskattar varje liten detalj och varje minut som de lagt ner på detta. De har tydligen planerat detta i 3 månader bakom min rygg och jag märkte ingenting haha. Ni är underbara! <3 

DAGEN:

Det började med att jag hade planerat med Jackie ( hon som håller i “Lets eat” skylten ) att vi skulle ses och fika i hennes nya lägenhet i söndags, så efter gymmet skyndade jag mig in i duschen och slängde på mig rena kläder med ett uns dåligt humör då jag var galet hungrig och Linus stressade mig. Men det ändrades snabbare än blixten när jag öppnade dörren och alla ropade “SUPRIIISE” och kastade konfetti på mig. Linus visste allt innan så han var också med och lurade mig. Han har i efterhand flertal gånger påpekat att han tyckte det var jättejobbigt haha!

Efter mängder av kramar så åt vi mat. Sen hade Stina och sabina ( som står brevid Jackie ) ordnat lekar som bland annat innebar frågesport om nyfödda, gissa bajset, gissa barnmat, rita nappen närmast mun med ögonbindel och gissa omkretsen runt min mage i centimeter. Jätteroligt faktiskt, jag hade inte mätt magen innan. Den var 97 centimeter och bara för att ha något att jämföra med så mätte vi min rumpa som var nästan samma, 96 cm. Lustigt hur man uppfatta storlek olika bara för att det är olika form.

Därefter fikade vi tårta, fruktspett och en legendarisk cookie-kladdkaka som jag hade länkat till Stina för över en månad sedan och skrev att jag hade craving på. Detta är en av sakerna jag menar med alla detaljer, att det är helt galet hur fint de fick ihop allt. Jag är evigt tacksam för alla som kom, och för alla som inte kunde komma men som ändå skickade present och omtanke. TACK TACK <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.