DAGARNA INNAN OCH UNDER FLYTTEN – UPPDATERING

Ja, som ni vet har jag flyttat nu, det känns så spännande och roligt med ny miljö och jag ser verkligen fram emot sommaren här 🙂 Men iallafall, tänkte ge en liten “update” på vad som hänt dagarna innan, under flytten och varför jag har varit lite frånvarande både på bloggen, mailen och instagram.

Allt började egentligen på måndagen förra veckan, jag försökte förbereda så mycket material och jobb som möjligt både för företagets del och för mina sociala medier, dock hade jag inte hunnit föreberett allt 100% utan de mesta låg kvar i kameran eller i datorn oredigerat. Jag prioriterade för stunden dagens upplägg eftersom jag hade på känn att jag skulle bli begränsad ju närmare flytten jag kom. Dumt! På tisdagen rensade jag ur källaren och mitt gamla flickrum hemma i huset, sedan på onsdagen så for jag och mamma till Birsta och skulle handla saker till lägenheten. Den resan slutade med att vi kom hem 2 på natten på grund av att mamma ramlade och gick in i en betongsten utanför rusta, så vi satt på akuten i ca 7 timmar innan vi fick riktig hjälp och visste vad det var. Hon hade fått en muskelbristning och kunde bara åka hem med ett par kryckor och vila. Tur i oturen, men det kändes ändå lite halvdrygt att behöva vänta så länge på det svaret. Tanken var att vi skulle komma hem tidigt så jag skulle hinna jobba lite men som ni förstår så blev det inte så haha 🙂

Sen kom helgen och allt skulle rensas, tvättas, städas och packas från min gamla lägenhet, och alltså herregud vad grejer man har som man inte tänker på!

På söndag kl 05.00 klev jag upp och flytten bar iväg, sen höll jag på i nya lägenheten till klockan 01 på natten, jag var nästan yr när jag gick och la mig haha. Ingen middag hann jag äta heller, dagen efter klev jag upp 07.30 och städade alla listen och målade om hela lägenheten. Väggarna var lite slitna och det kändes bättre att få det bortgjort på en gång eftersom jag fortfarande väntar på häften av mina möbler som är försenade. Jag kommer få min säng m.m på fredag istället. Det ska bli spännande och se om jag är händig nog att skruva ihop alla möbler själv eller om jag måste plinga på hos grannen..

Igår var en bra dag, jag vaknade upp och kände att jag inte hade några fler måsten att göra angående lägenheten så jag skaffade ett gymkort nära lägenheten, tränade, gick en promenad och storhandlade. Dock så glömde jag kortet när jag väl hade kommit fram till coop som jag hade varit duktig att gått längre till så jag fick gå tillbaka, och det roliga var att min hyresvärd sa att det fanns en genväg som gick snabbare precis ovanför butiken så jag tänkte “perfekt, jag tar den” Men jag var så stressad så jag höll på gå vilse, men i sista sekund så frågade jag en man om vägen och jag hittade. Det dumma var att eftersom jag var så stressad så kollade jag inte alls vart jag gick när han ändå skulle visa vägen, så när jag skulle tillbaka på coop så gick jag fel IGEN och fick fråga en annan man om vägen haha. Jag var nästan lika svettig som jag var efter benpasset när jag kom hem. Den shoppingturen tog mig 1,5 h bara för att jag hade tankarna på annat, eller så har/hade jag bara väldigt dåligt lokalsinne. Jag vet inte haha!

Ja och nu sitter jag här och har gjort smoothie, två blogginlägg och diskat. Snart ska jag på gymmet och senare idag ska jag gå igenom mejlen, jag har på känn att det är mycket 😀

Ha en fin dag, kram

#tbt på min klassiska beställning på max innan vi kom fram i stockholm
IMG_9910

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 tankar om “DAGARNA INNAN OCH UNDER FLYTTEN – UPPDATERING”