DETTA SKA DU GÖRA FÖR ATT TRÄNA NEDRE DELEN AV MAGEN + VIDEOS

Det är enklast att träna de övre magrutorna och det är oftast dom musklerna som syns mest och snabbast medans nedre delen av magen är lite svårare att definiera. Det kan bero på att de flesta har generellt sett mer fett runt höfterna och att det faktiskt är svårare att bygga massa där.
Men det slog mig för ett tag sedan att nästan alla fokuserar bara på att göra vanliga crunches där brytpunkten blir i mitten på magen.  Nu menar jag inte alla alla bara gör sit-ups utan jag menar att de flesta gör bara övningar som omfattar samma typ av rörelse. Dessa övningar är jätte bra magträning men du träffar inte rätt punkt om du vill träna den nedre delen av magen. Det du ska göra är att ändra brytpunkten så den hamnar där nedre magmusklerna sitter, det gör du genom att göra raka crunches och leg lifts i olika vinklar och versioner, då får hamnar brytpunkten på rätt ställe.

Men det är också bra att nämna att det går inte att träna enbart nedre delen eller enbart övre delen av musklerna utan hela partiet får jobba oavsett vilka övningar du väljer att göra. Frågan är bara vart du lägger mest fokus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 tankar om “DETTA SKA DU GÖRA FÖR ATT TRÄNA NEDRE DELEN AV MAGEN + VIDEOS”