” FÅ SMAL MIDJA PÅ 6- MINUTERS MAGTRÄNING “

Jag vill inte vara någon motivations-dödare nu, men jag tycker det är viktigt att påpeka att man ska ha tålamod när man börjar sin nya livsstil och börjar träna. Många blir exalterade av artiklar dom läser på internet “få smal midja med bara 6 minuters träning varje dag” men jag kan säga på en gång att det bara är försäljningstrick. Visst, all träning är bättre än ingen träning men det kommer ta längre tid ju mindre du prioriterar det.

Och sen är det otroligt stor skillnad på 10 tunga repetitioner och 10 extremt tunga repetitioner, så när jag eller någon annan säljer ett träningsschema så kan man aldrig garantera att du kommer få drömkroppen på 8 veckor eftersom största jobbet måste du göra själv, din smärtgräns sitter i huvudet och vi är där för att motivera dig till att göra ytterligare 3 reps till men själva jobbet gör du själv.

Det går snabbare att gå ner i vikt än att bygga muskler och ska du gå ner i vikt och samtidigt bygga muskler så tar det ännu längre tid, om du de vill säga inte redan har muskler under såklart. Men i vilket fall gäller att ha t.ål.a.m.o.d och nöta på även när det går trögt, det är dom dagarna som faktiskt gör störst skillnad än om du bara skulle tränat och ätit nyttigt de dagar du mår bra. och försök alltid att hela tiden förbättra dina resultat då du tvingar dina muskler att växa.

Du kan faktiskt ha en dålig dag och känna dig svag på gymmet och ändå få grym träningsvärk om du gr det bästa av situationen just då. Eftersom även om ditt max är lägre än normalt så når du ändå maxgränsen och kämpar dig igenom det, och det är allt som behövs!

Så om du är hemma och ska göra dina 6 minuter, gör dom och lite till. Sluta inte bara för att det stod 6 minuter när du kan ge mer.IMG_3181

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “” FÅ SMAL MIDJA PÅ 6- MINUTERS MAGTRÄNING “”