FÖRE – EFTER BILD KLIENT

Åh, jag blir verkligen alldeles varm och glad när jag ser hur duktiga mina klienter är, det är sån mäktig känsla när man inser att man kan påverka någon annans liv till något bättre. För mig är det som att vinna en miljon även fast det inte är jag som “vinner” på det. Iallafall så är jag väldigt stolt över denna tjej som lyckats minskat SÅ mycket runt midjan med hjälp av ett av mina program. Tyvärr måttade hon inte innan men jag tycker bilden är nog tydlig.


Jag arbetar på så vis att det ska bli hållbart så hållbart som möjligt för var och en individ. Ibland förstår jag inte pt´s som ger ut kostscheman på torsk och ris i 8 veckor och förväntar sig att det ska bli hållbart för den som inte har så mycket kunskap inom kost och hälsa.
Hur ska klienten veta hur man ska leva ett “normalt” liv igen sen utan att behöva vara rädd att han eller hon går upp i vikt igen? Därför ger jag “Frihet under kontroll” som jag brukar säga. Jag tycker att det är jätte viktigt att man hittar SIN egna väg genom att våga experimentera, och samtidigt kunna känna sig trygg med ett grundläggande schema som kommer hjälpa en att nå sitt mål. Då spelar det ingen roll om du väljer att äta mathavre istället för ris eller kyckling istället för fläskfilé så länge det motsvarar samma mängd energi/kalorier som ditt schema säger.

7A59F1AF-0AFA-4415-A0D9-DC11771E48A0

979AD2D8-9C2F-4FEE-B83B-5C40BDAD1ABF

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 tankar om “FÖRE – EFTER BILD KLIENT”