FRUSTRERAD AV ATT STÅ STILL

Enklast vore att man fick det man ville på en gång. Jag tror många får den känslan av att när man väl bestämt sig så vill man ta snabbast möjligast väg till att få det, speciellt inom träning. Kroppen funkar så till en viss gräns, sen kan man inte göra så mycket mer än att nöta på. Det går inte att tro att resultaten kommer att komma snabbare bara för att du tränar 2 gånger per dag. Lite så känner jag nu, fast på ett annat sätt.  Sen min Instagram exploderade så har mitt liv blivit förändrat, jag har fått andra visioner och jag har mer ansvar för vad jag gör och säger, även privat. Många dörrar har öppnat och jag är oerhört tacksam för det. Men jag blir ändå så frustrerad över att jag är kvar i samma lägenhet, har kvar samma jobb och gör ingenting speciellt förutom “min grej” som har blivit mitt liv. I dags läget jobbar jag mer eller mindre 12 h per dag för att hinna med mig, och har inte haft en helt ledig dag på ett halvår, men ändå så känns det som om jag står still.

Sedan många år tillbaka har jag velat flyttat men eftersom vi är två om beslutet så är det inte så enkelt, speciellt inte när man har det bra tillsammans. Fast samtidigt så blir jag förvånad över hur långt man kan komma med “ingenting”. Jag har aldrig haft en Pt, jag har aldrig haft nån riktig tjejkompis som jag tränar med, utan jag tränar antingen själv eller med nån av grabbarna. Gymmet jag tränar på är ett privat ägt gym med basic maskiner, där varken städning sköts eller personal finns på plats. Vissa gånger har det inte ens funnits musik. Jag gillar gymmet och personalen men det är inget topp-gym nere på Stureplan direkt som många förväntar sig när man blir “stor” på sociala medier. Allt ska vara lyxigt och ögonlockande så jag får nästan lite dåligt samvete för att jag drar ut på flytten. Just do it liksom?
Det är inte likt mig, jag är sjukt viljestark och envis person och oftast så får jag det jag vill. Det finns inte mycket som kan stoppa mig när jag väl gjort ett beslut. Men vem vet? framtiden kanske finns bakom hörnet?

Det jag vill säga är att oavsett vem du är idag, hur du lever idag så kan du gå hur långt som helst med bara viljan. Hade någon frågat mig ” tror du att du kommer ha 323 000 följare på Instagram om 1,5 år? Svaret hade varit ett klart nej. det går inte att bli något i denna lilla stad. Jag måste pengar, kontakter och ha tillgång till allt. Men här står jag, med alla er fina läsare bakom ryggen och ger mig massor med positiv feedback och omtänksamma mail. Jag har svårt att förstå hur jag kan påverka så många människor med det lilla jag har haft att erbjuda.

TACKSAM <3

IMG_2562

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “FRUSTRERAD AV ATT STÅ STILL”