GÅRDAGENS RYGG OCH AXELPASS

Igår fick jag kliva upp extra tidigt för att hinna träna, tanken var att jag bara skulle köra rygg men avslutade med några övningar axlar också. Trodde aldrig det skulle gå med tanke på hur trött jag burkar vara i överkroppen, och igår så ville inte mina bluetooth hörlurar koppla ihop med telefonen heller! Men passet gick bra och jag var starkare i axlarna än vad jag brukar!
Sedan gick jag och solade och började mitt arbetspass 13.00 till 22.30 och däremellan han jag tyvärr inte med något inlägg. I dag måste jag vila (det var därför jag körde dubbelpass igår) eftersom jag börjar klockan 15.00 istället och ska packa och fixa allt innan jag far till Stockholm i morgonbitti på Fitness Galan med Nutramino. Jag kommer blogga lite under tiden och hålla er uppdaterad på vad som händer, det kommer bli SÅ KUL!

Så här såg mitt gym pass ut (repetitionerna är ca nummer eftersom jag sällan räknar dem)

Värmde upp med latsdrag i maskin med lätt vikt – 2 set och 1 set chins. Jag var själv på gymmet så jag tog plats på båda områdena. Fokuset låg på latsen igår eftersom det är något jag vill förbättra och såhär såg det ut:

RYGG:
* 3 set tunga latsdrag ca 6-7 reps.
* 4 set chins i super set med strikta och långsamma latsdrag till failure.
* 3 set tunga sittande rodd ca 6-9 reps.
* 2 set T-rodd med 20 kg.

AXLAR
* 3 set hantelpress 8-10 reps med 12,5 kg varje hand.
* 2 set hantelpress 6-7 reps med 15 kg varje hand i super set med hantellyft åt sidan med 7 kg till failure.

Idag har jag träningsvärk i stort sett hela kroppen men rumpan är nog värst sedan ben/core passet på gymmet och spurterna jag och Stina gjorde i trappan.

IMG_1238[1]
IMG_1255[1]IMG_1285[1]IMG_1270[1]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “GÅRDAGENS RYGG OCH AXELPASS”