GRAVIDITETSVECKA 37 – EXTRA ULTRALJUD, STARKA FÖRVÄRKAR & KLÄDTIPS FRÅN CHIQUELLE

Skriver detta lite senare än tänkt men tiden har verkligen bara sprungit i väg. På denna vecka har vi kortfattat hunnit varit hos barnmorskan, besökt Mariestad igen för studentfirande ett par dagar, haft ett lanseringsevent för nya Barebells milkshake med Hawaii tema, varit på Nocco´s sommarfest med karneval tema, och idag precis kommit hem från Berns där vi åt brunch med Ida warg och hennes kille Alexander. Supermysigt! 🙂

I morgon kommer jag göra en kläd haul på min Instagram story för Chiquelle.se , har haft så svårt att hitta snygga kläder som även funkar för gravida trots att de inte är gravidanpassade så det ska bli kul att få visa 🙂

Besöket hos barnmorskan gick helt okej, mitt järnvärde är på 123 nu och aldrig varit så bra. Mitt lägsta har var på 108 tror jag. Men vi ska göra ett extra ultraljud i morgon då hon tyckte att magen inte växt så mycket från förra besöket. Dock ångrade hon sig lite när vi var där denna gång och tyckte att den växt ikapp så förhoppningsvis så är allt som det ska men vi ska ändå få göra ultraljudet. Det ska bli härligt att få se honom igen :). Eftersom jag haft mer sammandragningar nu på slutet så tyckte barnmorskan att jag skulle lämna ett urinprov så det inte visar sig att jag har urinvägsinfektion. Är dock ganska säker på att jag inte har det men det är bättre att ta det säkra före det osäkra så nästa vecka får vi se om det visade något.

I övrigt har jag haft två tillfällen nu med rejäla förvärkar som hållit på ett par timmar, närmare 3-6h. De har uppkommit dagar då jag vart som mest aktiv och kommit med 5 -10 minuters mellanrum och sedan avtagit med tiden och sedan försvunnit. Igår fick jag värkar efter Nocco´s fest när vi kom hem 00.30 på natten vilket gjorde det väldigt svårt att somna trots att vi kom hem sent. Jag insåg att jag suttit ner ca 1 timme sammanlagt på hela dagen och dessutom tränat ben på morgonen så dagen blev lång för den gravida kroppen trots att jag inte känt mig trött under dagen :). Det oroar mig inte längre att få dessa värkar då han inte räknas som prematur längre, alltså förtidigt född. Han får gärna komma snart så vi kan börja vårt nya liv och få en längre sommar ihop.

 

Träningen, denna vecka har träningen gått bra och jag känner fortfarande ingen nämnvärd skillnad på styrkan eller orken. Det blev tyvärr bara 4 pass istället för 5 som jag hade hoppats på men eftersom träningspassen varit så bra kvalitetsmässigt så känner jag ingen stress över det. Är tacksam att jag ens kan träna överhuvudtaget :)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “GRAVIDITETSVECKA 37 – EXTRA ULTRALJUD, STARKA FÖRVÄRKAR & KLÄDTIPS FRÅN CHIQUELLE”