HADE ETT BMI PÅ 17 OCH FICK ETT KRAMPANFALL

Jag ber SÅ hemskt mycket om ursäkt för mitt klumpiga skrivande, det var absolut inte menat som “pepp” till personer som olyckligtvis redan hamnat där. Jag VET att ätstörningar är en svår sjukdom som inte handlar om kunskap eller vilja, det handlar om så mycket mer. Det handlar om psykologi, känslor och hjärnans signaler. Jag har nästan själv hamnat där en gång i tiden, jag hade ett BMI på 17 och var väldigt smal.

Mitt förra inlägg var mer till för att uppmärksamma och informera nybörjare att inte bli för inrutad och beroende på det dom gör/vill. Jag vill informera om att det beteendet kan leda till ätstörningar om man inte öppnar upp ögonen och ser helheten. Det är väldigt lätt hänt och det går snabbt, oftast förstår man det inte förrän det redan är försent. Som i mitt fall, jag fick ett krampanfall mitt i natten så jag inte kunde andas. På grund av näringsbrist och utmattning. Som tur hade jag en vän som sov hos mig den natten så ambulansen kom i tid.

Till er som blev upprörda och tydde på att jag skulle hålla mig till “det jag kan” så kan jag berätta att jag kan mer än ni tror och jag har upplevt och gått igenom mer än vad ni tror.

Ta hand om er!

/ Denice

Här hade jag gått upp 3 kg.
PicMonkey Collage

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 tankar om “HADE ETT BMI PÅ 17 OCH FICK ETT KRAMPANFALL”