HEMLISEN AVSLÖJAS

Oj vart ska jag börja?

Jag har alltid varit smal och även underviktig under en kort period vilket gjorde att mina bröst försvann. Idag får jag skavsår av mina bh:ar på ryggen för de är för tight men samtidigt hål i kupan när jag sträcker fram armarna, jag har haft jätte svårt att hitta bh:ar som passar och går mest runt i sport-bh för att slippa få ont. Så förra veckan kom jag i kontakt med Proforma kliniken och Motiva ( märket på bröstinplantatet ) och bestämde mig för att göra en bröstförstoring. En naturlig look såklart, och för att slippa visa bröstvårtorna så snabbt jag böjer mig ner när jag har U-ringat.

Jag förstår att detta kan vara ganska känsligt att prata om, eller jag tycker att det känns lite nervöst för jag är rädd att bli dömd. Jag har alltid varit naturlig och helt plötsligt så ska jag göra detta.. Men för mig handlar inte bröstförstoringen om att få bättre självkänsla eller att jag är missnöjd med min kropp för det är jag verkligen inte, jag vet precis vem jag är och att jag inte behöver ändra på något för utseendets skull. Men efter att fått mer information kring operationen och implantaten så blev det ett enkelt val när både Proforma och Motiva har otroligt hög standard och kvalité med många års erfarenhet.

De har bland annat en liten kapsel i implantaten som gör att man kan kontrollera garantin då det finns ett elektroniskt serienummer till varje implantat, och de är även mer elastiska än vanliga inplantat som gör att man kan göra ett mindre snitt och på så vis få ett mindre ärr. När det har läkt så är brösten mer följsamma med kroppen och ser också mer naturliga ut. Min värsta mardröm vore att vakna upp och se ut som Pamela Anderson haha..

Eftersom jag har låg fett procent och tränar mycket så fick jag även rådet att välja ett fastare inplantat för att undvika rippling. Rippling kan man få om de är för mjuka och exempelvis böjer sig ned, då blir det som “ränder” på bröstet som ser ut som att det är skrynkligt. Ni kan googla om ni är nyfikna 🙂 Jag kommer att blogga lite om detta framöver så ni får följa processen och mer insikt på vad det faktiskt innebär. Det kanske hjälper någon där ute som känner sig vilse.

Jag hoppas verkligen inte att ni tror att jag håller på bli en helt annan person nu bara för att jag flyttat och ändrat utseendet lite, jag gör det mest för praktiska skäl och har insett att det är vanligare än vad man tror även om folk inte pratar öppet om det.

Kram

DSC01264

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

83 tankar om “HEMLISEN AVSLÖJAS”