IMPONERANDE RESULTAT PÅ 60 DAGAR – 24 CM RUNT MIDJAN

Jag vill bara lyfta upp en av mina jätteduktiga klienter jag hjälpt, sånt här får mig verkligen att såå bra. Jag är så stolt och glad för hennes skull!

 

IMG_2782
 Hej Denice, 

Nu har jag tagit mig igenom dessa 60 dagar, och måste verkligen säga tack för djupet av mitt hjärta!

Jag trodde aldrig att bara genom att rikta träningen och fokusera på styrketräning skulle ge sånna resultat. Jag tänkte “träning som träning”, körde bara kondition, man ska “svettas, svettas” tänkte jag. 

Trodde aldrig jag skulle nå såna här resultat på en så kort tid! Jag älskar hur kosten är upplagd, den ger mig frihet och jag tror det är nyckeln till varför jag lyckats hålla den. När jag tränade innan mina graviditeter var jag i princip rädd för styrketräning, jag körde bara på med mina pulshöjande konditionspass, nu älskar jag styrketräning! Den ger mig sån energi och ett sånt självförtroende. Jag har till å med börjat få en bula till bicepsmuskel!!
Men resultaten talar för sig själv; midjan: minus 15 cm
Mätt runt naveln/magen; minus 24 cm!
Höft/stuss: minus 13 cm
Lår: minus 4,5 cm
Vikt: minus 9 kilo!

 Min vigselring passar, min man kan inte sluta stirra på min rumpa numera som “ändrat form” som han säger.
Jag känner mig mer stark och får inte ont i ryggen när jag går å bär på barnen längre. Och mina magmuskler har gått ihop helt. Jag tror även före och efter bilden talar för sig själv.
Gott nytt år och tusen tack för hjälpen! Du har fått mig att helt ändra min syn på träning och mat! (Även fast jag måste erkänna att jag fuskat en del nu under jul, de har då blivit lite rödvin och julgodis)

Kram Linn ”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 tankar om “IMPONERANDE RESULTAT PÅ 60 DAGAR – 24 CM RUNT MIDJAN”