INTERVJU MED FINEST.SE

Varmt välkommen Denice. Hur känns det att vara en del av Finest?
– Tack snälla! Det känns jätte roligt och spännande att se vad detta kan utvecklas till i framtiden.

För de som inte känner till dig sedan tidigare, berätta lite om dig själv.
– Jag är 22 år och uppvuxen och bosatt i Norrland. I grund och botten är jag utbildad frisör men just nu jobbar jag i butik. Tanken är att jag ska utbilda mig inom träning och hälsa och satsa på det yrket istället. Som person skulle jag säga att jag är glad, ödmjuk och tar ingenting för givet.  
Hur började ditt stora intresse för träning?
– Jag tror att det var sociala medier som triggade igång allt från första början, men viljan och intresset har nog alltid funnits där ändå. Men inte alltid motivationen eller kunskaperna, så för lite mer än ett år sedan började det bli seriöst när jag väl lärde mig grunderna och det var då jag tog det till en ny nivå, och Instagram blomstrade, då blev det faktiskt lite roligare att fortsätta kämpa när jag visste hur många fina människor som stöttade mig i min utveckling. 
 —————————
Vilken muskelgrupp är din favorit att träna?
– Ben och rygg, dom två jobbigaste eftersom att det krävs lite mer energi och psyke när det omfattar fler muskler på samma gång, man är som mest nöjd efteråt.
————————————————————-
1465301778-13237
 
Har du dagar då du inte gör någon form av träning?
– Ja absolut, ungefär 1-2 dagar i veckan vilar jag och ibland mer när jag är extra trött. Det gäller att lyssna på kroppen för att man ska kunna prestera maximalt under kommande träningspass.
——————————————-
Vad har du svårt att motstå i matväg?
– Choklad, eller när man blir bjuden på fika.
——————————————
pannkakor
Vilka är dina favoritövningar för:
rygg?
– Jag har så många favoriter, men de övningar jag oftast väljer att göra finns det ett inlägg om här.
Mage?
– Den här core-övningen gillar jag skarpt men när jag vill jobba på magrutorna så gillar jag ”mördarbänken”, man kan göra så otroligt många varianter och den är alltid lika jobbig. Det kommer att komma fler videos med de olika varianterna framöver. 
Ben?
– Hip raises är min absolut största favorit för att bygga en välformad rumpa, video med instruktioner hittar du här.
 
Vad gör du om 10 år?
– Oj vilken svår fråga, mitt liv har ändrats ganska drastiskt det senaste året och jag hoppas att det fortsätter som det gör. Jag har många planer och visioner som jag vill utveckla. Vad exakt det blir i slutändan vågar jag inte svara på, men tanken är att jag vill marknadsföra mig själv och hjälpa andra. 
 ——————————————-
Sist men inte minst – varför ska man läsa din blogg?
– Min blogg handlar om hälsa inifrån och ut, det är viktigt att förstå att det inte alltid handlar om att ha en snygg kropp utan att man ska hitta sin egna balans för en hållbar och hälsosam livsstil som man kan leva med livet ut. Och därför delar jag med mig av mina bästa tips; allt i från träning och kosttillskott till recept och fördelar med rätt näring.
 ————————-
Denice Mobergs blogg hittar du HÄR
————————
1464015032-13237
1464173815-13237

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.