JAG ÄR SNÄLL – ÄR DU?

Jag vet egentligen inte varför jag skriver detta för jag får inte mycket negativ kritik om jag ska vara ärlig, men det kanske inte kommer fram till mig personligen eller att jag inte hinner se det, who knows?. Men hur som helst så har jag förståelse att människor kan bli provocerade av mina lättklädda bilder eller min positiva attityd till allt jag gör, det är okej för alla kan inte tycka om varandra men samtidigt så betyder inte det att träningen alltid flyter på eller att jag alltid tycker att jag är super snygg för det tycker jag verkligen inte heller. Jag tycker inte att jag är bättre än någon annan och jag skulle aldrig någonsin nedvärdera någons värde på grund av utseende,vikt, kunskap, pengar eller jobb Jag beundrar många människor och uppskattar verkligen all positiv feedback jag får av er, jag är inte nonchalant eller självupptagen som många kan uppfatta det när man inte svarar, det är tiden som fattas bara!

Instagram är en del av mig men det visar inte hela mig, det visar det jag brinner för men inte mina värderingar eller mitt tankesätt. Så till er som är skeptisk eller redan känner att du har lite fördomar om mig så släpp dom för jag är inget hot mot dig eller någon, jag gör allt för att hjälpa. Varför? Jo för att jag mår så jäkla bra av det!

Vi är alla lika och olika på samma gång och det är precis som det ska vara. Om vi kunde ändra vårt tankesätt och sluta vara rädd för att släppa in människor i sitt liv så skulle fördomarna försvinna, vi skulle ta fram de bra egenskaperna istället. För det är ju så att när du har en dålig dag med en negativ inställning så känns ALLT plötsligt väldigt dystert medans när vi har en toppen dag så plockar man fram alla positiva tankar och tycker inte att vissa situationer inte känns lika jobbiga som det gör annars. Precis så är det när vi möter en ny människa, börjar du med en negativ attityd så plockar du omedvetet fram de dåliga egenskaperna ur den personen och börjar du med en positiv attityd så kommer du dels bli respekterad själv och har du tur så får du en vän för livet. BE OPEN MINDED, BE KIND!

IMG_7665

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “JAG ÄR SNÄLL – ÄR DU?”