JAG SKULLE ALDRIG ANVÄNDA WAIST TRAINER

Har ni sett också sett att det kryllar av Waist trainers på sociala medier? Jag har iallafall fått några mail från olika företag som erbjuder just det men har inte svarat en enda om jag ska vara ärlig, bara namnet av “Waist trainer” är missvisande då det egentligen avbelastar muskulaturen kring bål och mage. Så på sikt om man ska jämföra två personer som äter lika nyttigt och utför samma typ av träning så kommer ena personen bli starkare snabbare i övningarna än personen som använder Waist trainer, och eftersom det inte går att punktförbränna mer än om man gör fettsugning eller liknande behandling så är detta bara ett slöseri med pengar enligt min åsikt då detta inte kommer ge en smalare midja ändå ( inte märkvärt). Jag ser hellre att man tränar för att känna sig stark och snygg än att träna endast för en smal midja.

Bålstabilitet är otroligt viktig för både teknik och styrka, har du en stark bål så är chansen större att du får en bättre form teknikmässigt som kan hjälpa dig att klara av den där sista repitionen som du annars kanske inte hade klarat av.

Jag lovade mig själv att jag inte skulle skriva något negativt inlägg på bloggen men jag känner att detta är viktigt att ta upp då det finns många unga (och äldre) kvinnor därute som säkert funderat på detta, så det positiva i detta är att ni sparar massor med pengar och får en stark bål på köpet 😉 <3

IMG_4601.JPG

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “JAG SKULLE ALDRIG ANVÄNDA WAIST TRAINER”